In Moldavië zijn er gisteren audities gehouden voor de halve finale van O Melodie Pentru Europa 2017. 40 artiesten werden uitgenodigd om auditie te komen doen. Op één na zijn ze allemaal komen opdagen. Nu zijn de veertien kandidaten bekend die mogen meedoen aan de halve finale op 24 februari. Onder hen zit SunStroke Project, de kandidaten uit 2010. Van de veertien halve finalisten gaan er acht door naar de finale op zaterdag 25 februari. De winnaar gaat naar Kiev.

Halve finale O Melodie Pentru Europa 2017
Aurel Chirtoacă – Dor de mamă
Big Flash Sound – Logic
Boris Covali – Călător
Constantin Cobîlean – Mama
Diana Brescan – Breath
Emilia Russu – If Only You
Ethno Republic & Surorile Osoianu – Discover Moldova
Irina Kit – Baby, Don’t Cry
Marks & Stefanet – Join Us in the Rain
Sandy C – A Beautiful World
SunStroke Project – Hey Mamma
THE ONE – Dance
Valeria Pașa – Freedom
Vozniuc feat. Vio Grecu – Don’t Lie

De audities kan je hier bekijken. Moldavië haalde tussen 2005 en 2013 maar één keer de finale niet (in 2008), maar wist zich sinds 2014 niet meer te kwalificeren voor de grote finale van het Eurovisie Songfestival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.