Servië kiest – in de lijn van de verwachtingen – intern voor het Eurovisie Songfestival 2017. Dat heeft de nationale omroep van het land, RTS, laten weten. Het jaar 2017 is een belangrijke mijlpaal voor Servië op het Eurovisie Songfestival. Het land stuurt zijn tiende inzending naar het festival én het is tien jaar geleden dat het land debuteerde als zelfstandige staat en het Eurovisie Songfestival 2007 won met “Molitva” van Marija Šerifović. Doen ze tien jaar later nog eens dat knappe resultaat over.
De songpresentatie zal begin maart volgen. Vorig jaar koos RTS via dezelfde manier om Sanja Vučić ZAA naar Stockholm te sturen. Met “Goodbye (Shelter)” eindigde ze achttiende in de grote finale. Servië doet dit jaar mee aan de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws