De auditieronde in Israël zit erop. Deze week konden David Venesyan (85%) en Chen Zimerman & Noy Eisen (80%) meer dan zeventig procent halen en konden ze zich als laatsten plaatsen voor de volgende ronde. In totaal hebben twintig kandidaten de volgende ronde bereikt. Die volgende ronde zal intern gebeuren. De jury kiest in totaal acht kandidaten die doorgaan naar de kwartfinale van volgende week maandag en dinsdag. Zes van die acht kandidaten gaan naar de halve finales.

Deze kandidaten hebben hun auditie weten te overleven: Beatbox Element, Beta Zinc, Chen Maximov, Chen Zimerman & Noy Eisen, David Vanesyan, Diana Golbi, Elayev Family, Hallelujah (Halli) Lewis,Helen Kalandze, Imri Ziv, Judy Layne, Julietta, Lee Sabach, Osher Biton, Ron Buchbut, Sapir Nahon, Ta-La-Te, Yona Shabin, Yonit Zaidenberg, Yosef Gal

De kwartfinales zijn op 30 en 31 januari, de halve finales op 6 en 7 februari. Op maandag 13 februari is er de live finale van Rising Star. Clips van de show kan je snel hier herbekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.