Vanavond is er de vierde show van Rising Star in Israël. Veertien kandidaten zitten al in de volgende fase en nog enkele zullen volgen. Deze auditie lijkt één van de laatste, maar daar is nog geen duidelijkheid over. De finale zal alvast op 13 februari plaatsvinden, over een kleine maand. Wie vanavond tijdens zijn of haar audities zeventig procent of meer weet te halen, zal zich ook plaatsen voor de volgende ronde. Dan gaat er ook een grote videomuur omhoog. De anderen (lager dan 70%) zijn uitgeschakeld.

De jury bestaat uit Asaf Amadursky, Harel Skaat (2010), Keren Peles, Static en Ben-El Tavori. Rotem Sela, Assi Azar en Yael Goldman. presenteren Rising Star. De uitzending begint om 20:00 onze tijd op Channel Two. Mogelijk is er morgen ook een uitzending. De show kan je hier bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.