Vanavond is er de vierde voorronde van de Litouwse selectie. Normaal zouden er dertien kandidaten aantreden vanavond, maar het zijn er slechts elf die daadwerkelijk verschijnen. Ruslanas Kirilkinas en Soliaris hebben besloten om zich terug te trekken. Voor de rest business as usual: zes kandidaten gaan door naar de volgende ronde en het zijn de kijkers en de jury die kiezen wie. Aistė Pilvelytė, de laatste kandidate van de avond, zingt trouwens een nummer van de Letse Aminata (2015).

Vierde voorronde Eurovizija 2017
01. Elvina Milkauskaitė – Try
02. Julija Jegorova – Higher
03. Evaldas Vaikasas – Fire Kisses
04. Neringa Šiaudikytė- Running Out of Time
05. Vlad Max – I’ll Never Let You Down
06. Shiny Raia – All You
07. Alanas Chošnau – 7 Days
08. Valerija Iljinaitė – You Made Me Glow
09. Queens of Roses – Fisherman
10. Audrius Janonis – Run
11. Aistė Pilvelytė – I’m Like a Wolf

De show start om 20:00 onze tijd en is te volgen via LRT Televizija en LRT Lituanica. De kijkers (50%) en de vakjury (50%) bepalen de resultaten. Ieva Stasiulevičiūte en Gabriele Martirosianaite presenteren de show. Litouwen zal in mei uitkomen in één van de twee halve finales van het Eurovisie Songfestival 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.