In Israël begint men bijna het einde te naderen van de audities. Vanavond passeren er weer een resem kandidaten die een poging wagen om het aanwezige publiek en de vakjury te overtuigen. De afgelopen weken konden negentien kandidaten zich al plaatsen voor de volgende ronde. Wie de beoogde zeventig procent of meer van de stemmen haalt, plaatst zich voor de volgende ronde. Via positieve, blauwe stemmen gaat de teller omhoog. Rode stemmen zijn negatieve stemmen, maar doet de teller niet dalen.

De jury bestaat uit Asaf Amadursky, Harel Skaat (2010), Keren Peles, Static en Ben-El Tavori. Rotem Sela, Assi Azar en Yael Goldman. presenteren Rising Star. De uitzending begint om 20:00 onze tijd op Channel Two. De show kan je hier bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.