In Litouwen is er vanavond de achtste voorronde van de nationale selectie. Het einde komt in zicht van een lange reeks uitzendingen. Vanavond kunnen vier kandidaten zich plaatsen voor de halve finale van volgende week zaterdag. Diegene die dan doorgaan, mogen deelnemen aan de finale. Die zal voor de gelegenheid vanuit de Švyturio Arena in Klaipeda. Vanavond treden er acht kandidaten aan, waarvan de helft dus doorgaat en de andere helft is uitgeschakeld.

Achtste voorronde Eurovizija 2017
01. Alanas Chošna – 7 Days
02. Paula – Let U Go
03. Gabrielius Vagelis – Feel Myself Free
04. Queens of Roses – Fisherman
05. Kotryna Juodzevičiūtė – Love Shadow
06. Mia – Sacrifice
07. Fusedmarc – Rain of Revolution
08. Valerija Iljinaitė – You Made Me Glow

De resultaten worden bepaald door een jury en de kijkers thuis. De show start om 20:00 onze tijd en is te volgen via LRT Televizija en LRT Lituanica. Ieva Stasiulevičiūte en Gabriele Martirosianaite presenteren de show. Litouwen doet in Kiev mee aan de tweede halve finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.