Op woensdag 8 maart kennen we de Belgische inzending voor het Eurovisie Songfestival 2017. Die dag zullen we dus weten welke song Blanche zal brengen in Kiev.

De Waalse omroep RTBF stelt dan, in samenwerking met de platenmaatschappij van Blanche, het nummer voor aan de pers via een persconferentie. De RTBF maakte in november bekend dat Blanche, de artiestenaam van de 17-jarige Ellie Delvaux, ons land gaat vertegenwoordigen. Binnen twee weken kennen we ook de song.

De RTBF is vrij succesvol bezig op het Eurovisie Songfestival. Na een hele reeks van Waalse tegenvallers kon de omroep zich kwalificeren voor de finale in 2013 én 2015. Die laatste kwalificatie staat nog vers in het geheugen met de vierde plaats van Loïc Nottet en “Rhythm Inside”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.