De Zweedse openbare omroep SVT heeft meteen na afloop van de vierde omroep de duels bekendgemaakt van Andra Chansen. Dat is de herkansingsronde van Melodifestivalen. Die werd in 2002 ingevoerd bij de start van de voorrondes. Tot en met 2006 was de herkansingsronde een kleine aangelegenheid om de zondagnamiddag. Pas in 2007 werd Andra Chansen een volwaardige show. Volgende week zaterdag is de herkansingsronde in Linköping.

Herkansingronde Melodifestivalen 2017
Duel 1: FO&O (“Gotta Thing About You”) vs De Vet Du (“Road Trip”)
Duel 2: Axel Schylström (“När ingen ser”) vs Lisa Ajax (“I Don’t Give A”)
Duel 3:  Boris René (“Her Kiss”) vs Dismissed (“Hearts Align”)
Duel 4:  Anton Hagman (“Kiss You Goodbye”) vs Loreen (“Statements”)

De winnaar van elk duel gaat door naar de finale van zaterdag 11 maart in de Friends Arena in Stockholm. Eerder konden Nano, Ace Wilder, Mariette, Benjamin Ingrosso, Robin Bengtsson, Owe Thörnqvist, Wiktoria en en Jon Henrik Fjällgren feat. Aninia zich plaatsen voor de finale van Melodifestivalen 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.