Vanavond start Estland met Eesti Laul 2017. In de eerste van twee halve finales treden tien kandidaten aan. Van die tien kandidaten gaan er vijf door naar de finale van 4 maart, die zal plaatsvinden in Saku Suurhall. Onder de tien kandidaten zit Lenna Kuurmaa, die in 2005 deelnam voor Zwitserland met Vanilla Ninja en achtste werden. Ook Elina Born doet mee, die in 2015 zevende werd met Stig Rästa in Wenen. Ivo Linna deed dan weer in 1996 mee en eidnigde vijfde met Maarja-Liis Illus.

Eerste halve finale Eesti Laul 2017
01. Lenna Kuurmaa – Slingshot
02. Elina Born – In or Out
03. Carl-Philip – Everything But You
04. Ivo Linna – Suur loterii
05. Ariadne – Feel Me Now
06. Uku Suviste – Supernatural
07. Laura Prits – Hey Kiddo
08. Karl-Kristjan & Whogaux feat. Maian – Have You Now
09. Janno Reim & Kosmos – Valan pisaraid
10. Leemet Onno – Hurricane

De Estse kijkers en een vakjury bepalen wie er naar de finale gaat. Marko Reikop en Elina Netšajeva presenteren de halve finales. De show start om 20:35 onze tijd en is te volgen via ETV en ETV+. Estland zal in Kiev meedoen aan de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.