De afgelopen dagen was de Cypriotische kandidaat Hovig druk in de weer met het teasen van de fans. Drie dagen op rij plaatste hij hints online die de titel van het nummer zouden moeten opleveren. Een helm, een wiskundige code en een half woord later weten we het: “Gravity”. Op woensdag 1 maart zal de inzending naar buiten komen. Dat heeft de Cypriotische omroep CyBC laten weten aan ESC Universe. Waarschijnlijk zal het nummer weer worden voorgesteld in het avondjournaal.

Thomas G:Son, één van de mensen achter “Euphoria” uit 2012, heeft de Cypriotische inzending geschreven. Ook vorig jaar was “Alter Ego” van zijn hand. Minus One werd in Stockholm 21ste in de finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.