Vanavond is er in Israël de finale van Rising Star 2017. In de eerste – en dus ook enigste – liveshow van de reeks kan de kijker meebeslissen wie er het vierde seizoen van de reeks wint en Israël zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2017 in Kiev. In tegenstelling tot vorig jaar zal het nummer niet tijdens de finale te horen zijn, maar zal het pas later bekend worden gemaakt. Zo gebeurde dat ook met Nadav Guedj in 2015, die negende werd in Wenen. Er zijn vier kandidaten in de race voor Kiev: twee vrouwen, één man en een groep. De show zal ruim twee uur gaan duren.

Finale Rising Star 2017
Diana Golbi
Imri Ziv
Julieta
The Beatbox Element

Na de eerste ronde valt er één kandidaat af. Het is de bedoeling dat de artiest de hoogste score haalt door positieve stemmen te krijgen van jury en kijker. Die jury bestaat uit Asaf Amadursky, Harel Skaat (2010), Keren Peles, Static en Ben-El Tavori. Rotem Sela, Assi Azar en Yael Goldman presenteren Rising Star. De uitzending begint om 20:00 onze tijd op Channel Two. De show kan je hier bekijken en ook kijkers van Telenet kunnen volgen via The Israeli Channel op kanaal 188.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.