Op donderdag 9 maart zal de Israëlische inzending voor het Eurovisie Songfestival 2017 naar buiten komen. Dat heeft de Israëlische openbare omroep IBA laten weten. Imri Ziv won vorige week maandag Rising Star. De winnaar van de competitie op Keshet (een commerciële omroep) mocht naar het festival. Meteen is ook de titel van het nummer bekendgemaakt: “I Feel Alive”. Het lied is geschreven door Dolev Ram en Penn Hazut. Het duo staat bekend voor moderne en traditionele muziek.

Imri Ziv zal deelnemen aan de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017 op donderdag 11 mei. De afgelopen twee jaar wist Israël de finale te halen. Beide keren was Imri Ziv een achtergrondzanger. Dit jaar zal hij dus met “I Feel Alive” op de voorgrond treden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.