Georgië krijgt in november 2017 de eer om het vijftiende Junior Eurovisie Songfestival te organiseren. Dat heeft de EBU vanochtend laten weten.

GPB (Georgian Public Broadcasting) zal de gastomroep zijn. “De EBU is trots om aan te kondigen dat GPB het festival zal organiseren. Omdat Georgië al meerdere keren won, zijn we zeer tevreden dat het festival eindelijk naar een nieuw land kunnen breng en zo’n motivatie” zegt Jon Ola Sand, de executive supervisor van de EBU. Het is op dit moment enkel bekend dat GPB in november 2017 het festival zal organiseren. Meer details volgen in de komende maanden.

Cyprus, Georgië, Ierland, Nederland, Rusland en Wit-Rusland hebben ondertussen toegezegd om deel te nemen in 2017. Nederland zal opnieuw een groep sturen naar het festival. Over België is er nog niets bekend. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat de VRT opnieuw een kandidaat stuurt dit jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.