Vanavond is er in Letland de halve finale van Supernova 2017. Acht kandidaten hebben zich kunnen plaatsen vanuit de twee voorrondes. Slechts de helft gaat door naar de finale. Het zijn de kijkers in Letland die via televoting kiezen welke twee kandidaten volgens hun in de finale thuishoren. Daarna krijgt de jury nog eens de kans om twee kandidaten door te sturen. Voor de vier overige kandidaten is er geen hoop meer op een ticket naar Kiev. Zij zijn uitgeschakeld.

Halve finale Supernova 2017
Franco Franco – Up
Lauris Valters – Magic Years
Linda Leen – Who Is In Charge
Miks Dukurs – Spiritual Priest
My Radiant You – All I Know
Santa Daņeļeviča – Your Breath
The Ludvig – I’m In Love With You
Triana Park – Line

De uitzending start vanavond om 20:25 onze tijd. Ketija Šēnberga en Toms Grēviņš presenteren de eerste voorronde op LTV, die je hier live kan volgen. Letland is één van de deelnemende landen uit de eerste halve finale op dinsdag 9 mei. Ook België doet die avond mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.