Litouwen gaat nieuwe fase in met zevende show vanavond.

In Litouwen kan het aftellen naar de finale beginnen. In de zevende van tien shows begint men aan de derde fase in de competitie en zien we deze (en volgende week) de kandidaten terug die zich konden plaatsen op 4 en 11 februari. Vanavond treden er acht kandidaten aan, maar niet alle kandidaten zullen de volgende ronde bereiken. Het is niet bekend hoeveel kandidaten er zullen afvallen, maar waarschijnlijk moeten twee kandidaten vanavond het strijdtoneel verlaten.

Zevende voorronde Eurovizija 2017
01. Ieva Zasimauskaitė – You Saved Me
02. E.G.O. – My Story
03. Greta Zazza – Like I Love You
04. Gražvydas – Paint the Sky Blue
05. Gytis Ivanauskas – Get Frighten
06. Aistė Pilvelytė – I’m Like a Wolf
07. Edgaras Lubys – Could It Be?
08. Sasha Song – Never Felt Like This Before

De resultaten worden bepaald door een nationale jury en de kijkers thuis. De show start om 20:00 onze tijd en is te volgen via LRT Televizija en LRT Lituanica. Ieva Stasiulevičiūte en Gabriele Martirosianaite presenteren de show. Litouwen doet in Kiev mee aan de tweede halve finale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.