Vanavond is Litouwen toe aan zijn zesde voorronde van Eurovizija 2017. De andere helft van de gekwalificeerden uit de eerste vier shows komen vanavond terug. Eén van de twaalf kandidaten vanavond is Sasha Song uit 2009. Ook Aistė Pilvelytė is er vanavond bij met de song van Aminata (Letland 2015). Pilvelytė lijkt de te kloppen kandidate. Zij was de enige die tot nu toe het maximum van de vakjury en de kijkers kreeg tijdens de voorrondes. De top 8 gaat door naar de volgende fase.

Zesde voorronde Eurovizija 2017
Aistė Pilvelytė – I’m Like a Wolf
Alanas Chošnau – 7 Days
Evaldas Vaikasas – Fire Kisses
Golden Monkeys – Septyni dievai
Greta Zazza – Like I Love You
Kotryna Juodzevičiūtė – Love Shadow
Mia – Sacrifice
Neringa Šiaudikytė – One More Night
Queens of Roses – Fisherman
Sasha Song – Never Felt Like This Before
Valerija Iljinaitė – You Made Me Glow
Vidas Bareikis & Ieva Zasimauskaitė – I Love My Phone

De resultaten worden bepaald door een nationale jury en de kijkers thuis. De show start om 20:00 onze tijd en is te volgen via LRT Televizija en LRT Lituanica. Ieva Stasiulevičiūte en Gabriele Martirosianaite presenteren de show. Litouwen doet in Kiev mee aan de tweede halve finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.