Op vrijdag 10 maart zal de Montenegrijnse inzending “Space” naar buiten komen. Dat heeft zanger Slavko Kalezić laten weten via de sociale media en is door RTCG ondertussen officieel gemaakt. Momcilo Zekovic schreef de inzending en Stefan Örn werkte ook mee aan de inzending. Hij schreef onder andere het winnende “Running Scared” van Azerbeidzjan in 2011 (samen met Sandra Bjurman en Iain James Farquharson) en was ook mede verantwoordelijk voor hun inzendingen in 2010, 2012 en 2014.

Slavko Kalezić werd op 29 december aangekondigd als Montenegrijnse kandidaat voor het Eurovisie Songfestival en nu weten we ook de datum van zijn songpresentatie. Kalezić doet mee aan de eerste halve finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.