De Nederlandse groep O’G3NE zal op vrijdag 3 maart de inzending voor het Eurovisie Songfesival 2017 naar buiten brengen. Om 11 uur zal er in Amsterdam een persconferentie plaatsvinden waar het nummer naar buiten zal worden gebracht. Lisa, Amy en Shelley werden in oktober aangekondigd als Nederlandse kandidaten. Vijf maanden later kennen we de inzending. Het nieuws verscheen deze namiddag op de sociale media: “Save the date: O’G3NE Eurovision Song Contest. Vrijdag 3 maart, 11.00 uur, Amsterdam”

Nederland eindigde dit jaar elfde in Stockholm met “Slow Down” van Douwe Bob. Het land is de recentste jaren goed bezig. Na een niet-kwalificatie van acht edities van 2005 tot en met 2012, haalde het (met uitzondering van 2015) elk jaar de finale en wist het in 2014 zelfs tweede te eindigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.