Alle finalisten van Eesti Laul 2017 zijn bekend. Vijf kandidaten hebben zich kunnen plaatsen voor de finale vanavond. Kerli, Köit Toome (1998) & Laura, Liis Lemsalu en Rasmus Rändvee konden zich als eerste plaatsen dankzij de vakjury en de kijkers. Daniel Levi kreeg als laatste een ticket naar de finale door de kijker. Vorige week Elina Born (2015), Ivo Linna (1996), Lenna Kuurmaa (Zwitserland 2005), Ariadne en Karl-Kristjan & Whogaux feat. Maian zich al plaatsen.

Naar finale Eesti Laul 2017
Kerli – Spirit Animal
Koit Toome & Laura – Verona
Liis Lemsalu – Keep Running
Rasmus Rändvee – This Love
Daniel Levi – All I Need (televoting)

Uitgeschakeld
Almost Natural – Electric
Alvistar Funk Association – Make Love, Not War
Angeelia – We Ride With Our Flow
Antsud – Vihm
Close To Infinity feat. Ian Karell – Sounds Like Home

Eesti Laul neemt volgende week een break om op zaterdag 5 maart groots uit te pakken met de finale in Saku Suurhall met de tien finalisten. Wie de tweede halve finale wil herbekijken, kan dat via deze link doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.