Het finaleveld van Slovenië is compleet. Gisteren konden KiNG FOO, Nika Zorjan, Omar Naber (2005) en Sell Out zich kwalificeren voor de finale en vanavond kregen vier andere kandidaten ook goed nieuws. BQL, Nuška Drašček, Raiven en Tim Kores werden door de presentatoren uit een enveloppe gehaald en mogen naar de finale van volgende week zaterdag. Voor de vier andere is het verhaal voorbij, waaronder verrassend voor een act met panda’s.

Naar finale EMA 2017
BQL – Heart of Gold
Nuška Drašček – Flower in the Snow
Raiven – Zažarim
Tim Kores – Open Fire

Uitgeschakeld
Clemens – Tok ti sede
Ina Shai – Colour Me
Kataya & Duncan Kamakan – Are You There
United Pandaz & Arsello feat. Alex Volasko – Heart to Heart

Volgende week vrijdag is er de finale van EMA 2017. Daar kiezen de kijkers en zes regionale jury’s wie er namens Slovenië naar Kiev mag. De tweede halve finale van vanavond kan je (snel) hier bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.