Illaria en Rozhden zijn de twee nieuwe finalisten in de Oekraïense nationale selectie. Illaria won de uitzending met “Thank You for My Way” en Rozhden eindigde op een tweede plek met “Saturn”. De vakjury koos om Rozhden het maximum van de punten te geven, terwijl de kijker voor Illaria ging. De overige zes kandidaten zijn uitgeschakeld. Vorige week konden Tayanna en Salto Nazad zich al garanderen van een plek in de finale en nu komen Illaria en Rozhden daar nog eens bij.

Naar finale Yevrobachennia 2017
01. Illaria – Thank You for My Way (7+8=15)
02. Rozhden – Saturn (8+5=13)

Uitgeschakeld
03. Panivalkova – Dokuchayu (6+4=10)
04. Detach – Distance (4+6=10)
05. Kuznetsov – Deep Shivers (2+7=9)
06. Aghiazma – Synthetic Sun (5+2=7)
07. Mila Nytych – Mystery (3+3=6)
08. Letay – Svit chekaye (1+1=2)

Volgende week is er de derde voorronde in Oekraïne. De tweede show kan je hier herbekijken. Oekraïne komt dankzij de winst van Jamala vorig jaar en de organisatie van dit jaar rechtstreeks uit in de finale van het Eurovisie Songfestival 2017 op zaterdag 13 mei in het International Exhibition Centre.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.