O.Torvald en Melovin hebben als laatste kandidaten de finale in Oekraïne bereikt. Ze kregen gecombineerd de hoogste punten van de kijkers en de vakjury en mogen naar de finale van volgende week. O.Torvald won deze voorronde met “Time” en Melovin eindigde tweede met “Wonder”. Kadnay had evenveel punten als de nummer twee, maar de kijker gaf meer punten. Volgende week staan ze in de finale, samen met Illaria, Rozhden, Salto Nazad en Tayanna.
Naar finale Yevrobachennia 2017 (jury+televoting=totaal)
01. O.Torvald – Time (7+7=14)
02. Melovin – Wonder (5+8=13)
Uitgeschakeld

03. Kadnay – Freedom In My Mind (8+5=13)
04. Vivienne Mort – Iniy (6+6=12)
05. Green Grey – Future Is On (4+4=8)

06. Anastasia Prudius – Flow (3+3=6)
07. Vitaly Kozlovsky – Be Your Light (1+2=3

08. Payushchie Trusy – Singing Pants (2+1=3)

Volgende week zaterdag is er in Oekraïne de finale van Yevrobachennia 2017. De derde show kan je hier herbekijken. Oekraïne komt dankzij de winst van Jamala vorig jaar en de organisatie van dit jaar rechtstreeks uit in de finale van het Eurovisie Songfestival 2017 op zaterdag 13 mei in het International Exhibition Centre.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws