De helft van de Zweedse finalisten is gekozen. Vanavond konden twee kandidaten zich kwalificeren in Växjö: Robin Bengtsson als eerste met “I Can’t Go On” en Owe Thörnqvist (de oudste deelnemer ooit aan Melodifestivalen) volgde wat later met “Boogieman Blues”. Ook voor Anton Hagman (“Kiss You Goodbye”) en FO&O (“Gotta Thing About You”) was er goed nieuws, want zij gaan door naar de herkansingsronde. Krista Siegfrids (Finland 2013) wist de volgende ronde niet te halen.

Naar finale Melodifestivalen 2017
Owe Thörnqvist – Boogieman Blues
Robin Bengtsson – I Can’t Go On

Naar herkansingsronde Melodifestivalen 2017
Anton Hagman – Kiss You Goodbye
FO&O – Gotta Thing About You

Uitgeschakeld
05. Bella & Filippa – Crucified
06. Jasmine Kara – Gravity
07. Krista Siegfrids – Snurra min jord

De derde voorronde is nog tot maandagavond 23:59 te herbekijken. Nadien zal deze terug te bekijken zijn vanaf 25 februari, na de laatste voorronde. Die laatste voorronde is volgende week in Skellefteå.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.