Laatste twee kandidaten rechtstreeks naar finale Zweden.

Wiktoria en Jon Henrik Fjällgren feat. Aninia zijn de laatste twee kandidaten die zich rechtstreeks hebben kunnen plaatsen voor de finale van Melodifestivalen 2017. Wiktoria wist zich bij de top 2 van vanavond te zingen met “As I Lay Me Down” en ook Y kreeg voldoende stemmen met “En värld full av strider (Vearelde gusnie jeenh vigkieh)”. Voor Axel Schylström en (verrassend) Loreen is er ook nog hoop, want zij gaan door naar Andra Chansen van volgende week zaterdag.

Naar finale Melodifestivalen 2017
Jon Henrik Fjällgren feat. Aninia – En värld full av strider (Vearelde gusnie jeenh vigkieh)
Wiktoria – As I Lay Me Down

Naar herkansingsronde Melodifestivalen 2017
Axel Schylström – När ingen ser
Loreen – Statements

Uitgeschakeld
05. Alice – Running with Lions
06. Les Gordons – Bound to Fall
07. Sara Varga & Juha Mulari – Du får inte ändra på mig

De vierde voorronde kan je hier herbekijken. Vanaf nu zijn ook de eerdere voorrondes op te vragen via SVT Play en mogen ook de finalisten hun songs publiek uitbrengen als single. Volgende week herkansen acht kandidaten in de herkansingsronde vanuit Linköping. De finale is op zaterdag 11 maart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.