De Roemeense omroep TVR heeft de vijftien namen en bijhorende songs bekendgemaakt die op 26 februari zullen deelnemen aan de halve finale vanĀ Selecția Națională 2017. De afgelopen week waren er live audities op de Roemeense televisie. Een jury (met o.a. Paula Seling en Ovi) heeft nu een selectie gemaakt. Van de vijftien kandidaten zullen er tien kandidaten de finale halen op 5 maart. Het publiek zal kiezen wie er de comeback van RoemeniĆ« maakt op het Eurovisie Songfestival 2017 in Kiev.

Halve finaleĀ Selecția Națională 2017
ElizĆ© & No Stress – Fără bariere
Cristina Vasiu – Set the Skies on Fire
Tudor Turcu – Limitless
Ramona Nerra – Save Me
Ana-Maria Mirică – Spune-mi tu
Instinct – Petale
D-lema – Adventure
Ilinca ft. Alex Florea – Yodel It!
Tavi Colen & Emma – We Own the Night
Zanga – Două sticle
Maxim – Adu-ți aminte
Eduard Santha – Wild Child
MIHAI – I Won’t Surrender
Alexandra – Crăescu Hope
Xandra – Walk On By

Mihai (2006) doet opnieuw een poging, na eerder te hebben gezegd nooit meer te willen meedoen. Roemeniƫ is ƩƩn van de deelnemende landen aan de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017. Het keert terug nadat het vorig jaar uit de competitie werd gezet wegens openstaande schulden bij de EBU, de organisator van het Eurovisie Songfestival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.