De Spanjaarden kiezen volgende week zaterdag hun inzending voor Kiev. Op zaterdag 11 februari staat de nationale finale gepland, die om vijf na tien in de avond zal starten. Dat heeft de Spaanse openbare omroep in een filmpje bekendgemaakt ter promotie van de nationale finale. Het heeft lang geduurd vooral TVE een datum kon prikken op die nationale finale. Volgende week kiest de helft van de rechtstreeks geplaatste finalisten dus zijn inzending: Duitsland op donderdag, Spanje en Italië op zaterdag. 

Zes kandidaten doen mee aan Objetivo Eurovisión 2017. Het is nog niet bekend wat het aandeel van vakjury en televoting zal zijn tijdens de finale. Spanje komt rechtstreeks uit in de internationale finale van het festival op zaterdag 11 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.