Het heeft lang geduurd, maar vanaf morgen (14 februari) gaan de tickets voor het Eurovisie Songfestival 2017 in omloop. Vanaf 19:15 onze tijd kan je via concert.ua tickets krijgen.

Er gaan 70.000 exemplaren in de verkoop voor negen shows. Die zullen tussen de 8 en 500 euro kosten. De eerste halve finale zal worden gehouden op dinsdag 9 mei, de tweede halve finale op donderdag 11 mei en op zaterdag 13 mei is er de finale. De dag voor elke show is er de generale repetitie en de dag zelf is er een familieshow.

Er zijn opnieuw problemen opgedoken voor de organisatie. Het core team van de organisatie in 2017 is grotendeels opgestapt. De executive producers van het festival (Victoria Romanova en Oleksandr Kharebin) hebben hun ontslag gegeven. Ook enkele andere leden van dat team zijn vertrokken. De EBU gelooft nog steeds in een goede organisatie en geeft binnenkort meer info.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.