Tijana Bogićević zal Servië vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2017. Dat heeft de Servische openbare omroep RTS laten weten. De 35-jarige zangeres uit Novi Sad werd intern gekozen en zal binnenkort haar nummer voor Kiev voorstellen. Dat nummer is geschreven door Borislav Milanov, Bo Persson, Johan Alkenas en Lisa Ann-Mari Linder. Milanov en Persson schreven vorig jaar mee aan “If Love Was A Crime”, de Bulgaarse inzending van Poli Genova. Dit jaar schrijven zij dus mee aan de Servische inzending. Bogićević verblijft op dit moment in de Verenigd Staten voor haar muziekcarrière.

Tijana Bogićević deed in 2009 al eens mee aan de nationale selecties voor het Eurovisie Songfestival, maar haalde toen de finale niet. Dit jaar koos RTS intern voor de zangeres. Wanneer de presentatie zal plaatsvinden is nog niet bekend, maar mogelijk is dat op 11 maart. Servië doet mee aan de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017 op donderdag 11 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.