De Italianen gaan vanavond verder met de tweede avond van het Sanremo Festival 2017. Gisteren konden acht kandidaten al de halve finale van vrijdag bereiken, terwijl drie andere kandidaten zich morgen nog eens moeten bewijzen. Dat zal vandaag ook gebeuren, want het is vandaag de beurt aan de tweede helft van de hoofdcategorie. Vanavond treden ook de eerste vier van de jongerencategorie aan. De twee winnaars gaan door naar de jongerenfinale op vrijdag.

Tweede avond Sanremo Festival 2017
Bianca Atzei – Ora esisti solo tu
Chiara Galiazzo – Nessun posto ĆØ casa mia
Francesco Gabbani – Occidentaliā€™s karma
Gigi Dā€™Alessio – La prima stella
Marco Masini – Spostato di un secondo
Michele Bravi – Il diario degli errori
Michele Zarrillo – Mani nelle mani
Nesli feat. Alice Paba – Do retta a te
Paola Tuchi – Fatti bella per te
Raige feat. Giulia Luzi – Togliamoci la voglia
Sergio Sylvestre – Con te

[UPDATE 00:59]Ā Deze drie kandidaten haalde de laagste score vanavond en moeten naar de eliminatie van morgenavond:Ā Bianca Atzei,Ā Nesli feat. Alice PabaĀ enĀ Raige feat. Giulia Luzi. Voor de overige acht was er goed nieuws. Zij gaan zeker door naar de coveravond van morgen en de halve finale van vrijdag. Francesco Guasti (“Universo”) en Leonardo Lamacchia (“CiĆ² che resta”) hebben zich kunnen plaatsen voor de jongerenfinale.

De persjury en de kijkers bepalen de uitslag van vanavond. De uitzending start om 20;35 en is te volgen via RAI 1. De presentatie ligt in handen vanĀ Carlo Conti en Maria De Filippi. De winnaar van zaterdag is overigens niet verplicht om ItaliĆ« te vertegenwoordigen, maar krijgt de kans hiervoor. ItaliĆ« zal rechtstreeks uitkomen in de finale van het Eurovisie Songfestival 2017 op zaterdag 13 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.