Vanavond en morgenavond zijn er de halve finales van A Dal 2017 in Hongarije. Normaal moesten die vorige week zaterdag en morgen worden afgewerkt, maar wegens een rouwperiode enkele geleden geweken moest er verschoven worden. Vandaag treden negen kandidaten aan. Vier van hen gaan naar de finale van volgende week. Als eerste kiest grotendeels de jury de eerste drie finalisten en daarna mag de kijker uit de overige kandidaten nog één act kiezen. De rest ligt eruit.

Eerste halve finale A Dal 2017
Chase – Dust In the Wind
Dávid Henderson – White Shadows
Gigi Radics – See It Through
Gina Kanizsa – Fall Like Rain
Joci Pápai – Origo
Soulwave – Kalandor
Spoon 21 – Deák
The Couple – Vége van
Viki Singh – Rain

De jury bestaat uit Caramel, Zséda, Károly Frenreisz en Miklós Both. De show start om 19:30 en is te volgen via Duna en Duna World. Tatár Csilla en Harsányi Levente presenteren alle shows. Hongarije zal deelnemen aan de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival op donderdag 11 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.