De Esten kiezen vanavond de vijf laatste finalisten van Eesti Laul 2017. Die finale zal niet volgende week, maar op 4 maart worden afgewerkt vanuit de grote hal die in 2002 dienst deed als locatie voor het Eurovisie Songfestival. Vorige week plaatsen o.a. Elina Born (2015), Lenna Kuurmaa (Zwitserland 2005) en Ivo Linna (1996) zich al voor de finale. Vanavond is Koit Toome één van de tien kandidaten. Hij deed in 1998 mee voor Estland in Birmingham en eindigde elfde.

Tweede halve finale Eesti Laul 2017
01. Rasmus Rändvee – This Love
02. Angeelia – We Ride With Our Flow
03. Daniel Levi – All I Need
04. Antsud – Vihm
05. Koit Toome & Laura – Verona
06. Kerli – Spirit Animal
07. Close To Infinity feat. Ian Karell – Sounds Like Home
08. Liis Lemsalu – Keep Running
09. Alvistar Funk Association – Make Love, Not War
10. Almost Natural – Electric

De Estse kijkers en een vakjury bepalen samen vier van de vijf kandidaten die naar de finale gaan. Vanuit televoting alleen zal er ook nog een vijfde finalist komen. Marko Reikop en Elina Netšajeva presenteren de halve finales. De show start om 20:35 onze tijd en is te volgen via ETV en ETV+. Estland zal in Kiev meedoen aan de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.