Vanavond is er in Letland de tweede voorronde van Supernova 2017. Vorige week konden Lauris Valters, Linda Leen, Franco Franco en Miks Dukurs zich al plaatsen voor de halve finale van volgende week. Vanavond doen opnieuw elf kandidaten een poging om de halve finale te halen. Eerst kiest de kijker twee kandidaten die door mogen en daarna kiest de vakjury er nog eens twee. De zeven overige kandidaten zijn uitgeschakeld en maken geen kans meer om naar het Eurovisie Songfestival 2017 te gaan.

Tweede voorronde Supernova 2017
Katrine Lukins – Silhouette
Laura & Chris – Little Weird
Markus Riva – Dynamite
Miks Galvanovskis – Runaway
My Radiant You – All I Know
Santa Daņeļeviča – Your Breath
The HiQ – Taju ot lyubvi
The Ludvig – I’m In Love With You
Toms Kalderauskis – We Won’t Back Down
Triana Park – Line
UP – One by One

De uitzending start vanavond om 20:25 onze tijd. Ketija Šēnberga en Toms Grēviņš presenteren de eerste voorronde op LTV, die je hier live kan volgen. Letland is één van de deelnemende landen uit de eerste halve finale op 9 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.