Spanje kiest vanavond voor Kiev. Vanuit de VAV Studios in Madrid zal de finale van Objetivo Eurovisión worden uitgezonden. Tijdens die finale treden er zes kandidaten aan. Vijf van hen werden gekozen door de Spaanse omroep, terwijl één kandidaat in de line-up zich heeft kunnen plaatsen via een online competitie. LeKlein is daarmee de wildcard van deze finale. De zes kandidaten strijden allemaal voor hetzelfde doel: het ticket naar het Eurovisie Songfestival 2017 in Kiev, Oekraïne. Slechts één iemand kan de 57ste Spaanse vertegenwoordiger op het festival worden.

Finale Objetivo Eurovisión 2017
01. Manel Navarro – Do It for Your Lover
02. LeKlein – Ouch!!
03. Paula Rojo – Lo que nunca fue
04. Mario Jefferson – Spin My Head
05. Maika – Momento crítico
06. Mirela – Contigo

De kijkers en een vakjury bepalen wie er naar Kiev gaat. Er zullen gastoptredens zijn van o.a. Barei (2016), David Civera (2001) en Karina (1971). De presentatie ligt in handen van Jaime Cantizano. De uitzending start om 22:05 en is live te volgen via TVE La 1. Spanje zal als land van de Big Five al meteen uitkomen in de finale van het Eurovisie Songfestival 2017 op zaterdag 13 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.