De Armeense inzending voor Kiev zal op zaterdag 18 maart, bijna een week na de delegatiebijeenkomst en het overhandigen van de inzendingen, naar buiten komen. Dat heeft ARMTV bekendgemaakt. De inzending heeft “Fly With Me” meegekregen. Artsvik is de vertolker van het nummer na haar winst tijdens Depi Evratesil eind december. Lilith en Levon Navasardyan hebben het nummer geschreven. Zij waren ook verantwoordelijk voor de Armeense inzending van 2014.

De song komt op zaterdag 18 maart om 18:30 online. De Armeense Artsvik zal de Belgische Blanche tegenkomen in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017 op dinsdag 9 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.