De Azerbeidzjaans inzending voor het Eurovisie Songfestival 2017 is naar buiten gekomen. Zangeres Diana Hajiyeva, die naar Kiev trekt als Dihaj, zal voor de Azerbeidzjanen het nummer “Skeletons” brengen. Het is de tiende inzending die Azerbeidzjan zal brengen op het Eurovisie Songfestival. Het nummer is geschreven door Isa Melikov en Sandra Bjurman. Het is voor de tweede keer dat een Azerbeidzjaanse inzending mede is geschreven door een landgenoot. De Zweedse Bjurman schreef al meerder inzendingen voor het land, waaronder het winnende “Running Scared”.

Net zoals Blanche komt Dihaj uit in de eerste helft van de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017 op dinsdag 9 mei. Beide landen worden nu al getipt voor een plaats in de finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.