De laatste kandidaat voor Kiev 2017 heeft nu ook een gezicht: Krisitan Kostov gaat Bulgarije vertegenwoordigen op het komende Eurovisie Songfestival in Oekraïne met het nummer “Beautiful Mess” Hij is geboren op 15 maart 2000. Daarmee is de bijna 17-jarige zanger uit Moskou de jongste kandidaat dit jaar én bovendien de eerste artiest ooit die in het huidige millennium is geboren op het Eurovisie Songfestival. In Kiev zal hij het nummer Hij deed mee aan de Russische versie van The Voice Kids en in 2015 aan X Factor in Bulgarije. Sinds vorig jaar zit hij ook bij een groot muzieklabel.

Het nummer “Beautiful Mess” is om 17:00 naar buiten gekomen. Het is geschreven door Borislav Milanov uit Bulgarije, Sebastian Armann uit Oostenrijk en Joacim Bo Persson uit Zweden. Bulgarije doet in Kiev mee aan de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017 op donderdag 11 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.