De Cypriotische openbare omroep CyBC heeft “Gravity” voorgesteld. Normaliter was de première voor  het avondjournaal van de omroep. Wegens een fout kwam het nummer al in de late namiddag online voor aankoop. Daarom werd besloten om het nummer met zijn videoclip zo’n twee uur vroeger aan te bieden. Op 21 oktober van vorig jaar werd Hovig aangekondigd als kandidaat voor het land van Aphrodite. Hij was de eerste naam die naar buiten kwam. Nu, een dikke vier maanden later, weten we ook hoe het nummer klinkt dat hij in mei zal zingen op het podium in Kiev.

Het nummer is geschreven door Thomas G:Son. Cyprus zal deelnemen aan de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017 op dinsdag 9 mei. Ook goede bondgenoot Griekenland zit in dezelfde halve finale, dus hoge punten voor Hovig van één land lijken alvast binnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.