Het nummer “Lights and Shadows” is officieel naar buiten gekomen. Vanochtend stelde de AVROTROS tijdens een persconferentie het lied voor aan de aanwezige pers en ook de videoclip ging in premiรจre. Naast de pers waren de twee commentatoren van het festival in Nederland aanwezig (Jan Smit en Cornald Maas) en natuurlijk ook de vertolkers van het nummer: de drie zussen van O’G3NE. Eind november werden zij, na een lange periode van speculatie, officieel aangekondigd als Nederlandse vertegenwoordigers op het Eurovisie Songfestival 2017 in Kiev.

Rory de Kievit en Rick Vol schreven “Light and Shadows” voor de drie meiden. Rick Vol is de vader van de drie en Roy de Kievit is de vriend van zangeres Shelley. Tien jaar eerder gingen de drie onder hun eigen namen naar het Junior Eurovisie Songfestival 2007.ย Lisa, Amy en Shelley zullen, nu als O’G3NE, op donderdag 11 mei de Nederlandse kleuren vertegenwoordigen tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017. De persconferentie kan je hierย opnieuw bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.