Australië stuurt na Guy Sebastian en Dami Im dit jaar Isaiah Firebrace naar het Eurovisie Songfestival 2017. Al voor de officiele bekendmaking werd door een te vroeg persbericht naar buiten gebracht als Australische inzending. In Melbourne werd hij officieel voorgesteld als derde kandidaat voor Down Under op het festival. De 17-jarige zanger gaat met het nummer “Don’t Come Easy” naar Kiev. Hij won vorig jaar X Factor in Australië en liet al snel weten dat hij graag het land in de toekomst zou vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Het nummer dat hij zingt is een power ballad.

Hij is geboren op het einde van 1999 en dat maakt hem (tot nu) de jongste kandidaat van het Eurovisie Songfestival 2017. Australië zal in Kiev deelnemen aan de eerste halve finale van het festival op dinsdag 9 mei. Het land debuteerde officieel in 2015 en eindigde toen vijfde met Guy Sebastian. Vorig jaar deden ze nog beter met een tweede plek voor Dami Im in Stockholm.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.