De Israëlische inzending voor het Eurovisie Songfestival 2017 is officieel voorgesteld. Vanavond ging de clip van “I Feel Alive”, gezongen door Imri, in première op de openbare omroep IBA. In de namiddag kwam het nummer echter al op een niet-koosjere wijze op het internet via een illegale downloadsite. “I Feel Alive” is een uptempo danceplaat die werd geschreven door de zanger na zijn winst in Rising Star een maand geleden. Het is voor Ziv zijn derde festival op rij, na achtergrondzanger te zijn geweest in 2015 en 2016. Dolev Ram en Penn Hazut schreven de inzending.

Imri Ziv komt met “I Feel Alive” uit in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017 op donderdag 11 mei. Daar komt het onder andere de Nederlandse kanddiaten tegen: O’G3NE. Die brengen het lied “Lights and Shadows” in Kiev, een harmonieuze ballade.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.