“My Friend” is voorgesteld. De Kroatische zanger Željko Houdek, beter bekend onder zijn artiestennaam Jacques Houdek, mocht daarnet zijn nummer voor het eerst laten horen tijdens een radioprogramma op Radio HR2. “My Friend” is een nummer waar twee genres elkaar ontmoeten: opera en pop. Daar staat de zanger ook voor bekend voor. Men noemt hem in Kroatië soms ook “Mr. Voice”. Hij probeerde het land al meerdere malen te vertegenwoordigen: in 2002, 2003, 2004, 2006 en 2011 deed hij mee aan de nationale selectie. Nu mag hij zonder voorrondes naar Kiev.

Jacques Houdek schreef “My Friend” samen met Tony Roberth Malm, Siniša Reljić, Arjana Kunštek, Ines Prajo en Fabrizio Laucella. Kroatië zien we terug in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017. Die halve finale zal gehouden worden op donderdag 11 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.