Alle inzendingen van het Eurovisie Songfestival 2017 zijn bekend. Daarnet heeft de Armeense openbare omroep ARMTV de videoclip van het nummer “Fly With Me” op hun eerste televisienet voor het eerst laten zijn. Zangeres Artsvik mag het land binnenkort vertegenwoordigen in Kiev na haar winst in Depi Evratesil eind vorig jaar. Armenië is het enige land dat na de officiële deadline zijn nummer voor Kiev nog niet openbaar had gemaakt. Het kreeg toestemming van de EBU om het nummer later voor te stellen. “Fly With Me” werd wel op tijd ingediend bij de organisatie begin deze week.

De muziek van “Fly With Me” is geschreven door Lilith Navasardyan en Levon Navasardyan. De tekst komt van Avet Barseghyan en David Tserunyan. Armenië is één van de concurrenten van België tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017 op dinsdag 9 mei aanstaande.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.