Komende vrijdagavond zal de Macedonische omroep MRT zijn inzending voor het Eurovisie Songfestival 2017 voorstellen. Dat hebben ze laten weten in persbericht. Op die dag zingt zangeres Jana Burčeska haar nummer voor het eerst op nationale televisie. Dat zal gebeuren tijdens een special van het programma Stisni Play. Eind november werd Burčeska voorgesteld als Macedonische kandidaat voor Kiev. Zo’n 200 nummers werden ingestuurd naar de omroep.

Macedonië haalde voor het laatste de finale in 2012. Van de deelnemende landen dit jaar in Kiev is daarmee Macedonië het land dat al het op een na langste moet wachten op een finaleplaats. Enkel Portugal wacht al langer, van 2010.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.