Een drukke dag van bekendmakingen vandaag. Na Ierland en Montenegro heeft nu ook Macedonië zijn inzending voor het komende Eurovisie Songfestival gepresenteerd. Tijdens een special op het eerste net van de nationale staatsomroep is “Dance Alone” voorgesteld, de zeventiende inzending van het land. De zangeres van het nummer was al een tijdje bekend: Jana Burčeska. In november werd zij al door de omroep aangeduid om het land te vertegenwoordigen in Kiev. Nu, bijna vier maanden later, heeft ze met “Dance Alone” ook een inzending om mee naar Oekraïne te gaan.

Macedonië doet met “Dance Alone” mee aan de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017 op donderdag 11 mei. Als Jana slaagt om de finale te bereiken, is het de eerste finale voor Macedonië sinds 2012.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.