De Nederlandse groep O’G3NE stelt morgen de inzending voor het Eurovisie Songfestival 2017. Eén dag voor die presentatie is de titel al naar buiten gekomen: “Lights and Shadows”. Dat heeft de Nederlandse krant AD kunnen achterhalen. “Ze doen mee met een meerstemmig lied. Het is een opbouwende powerballade” staat er te lezen. Het nummer is door de vader van de drie zussen geschreven, Rick Vol. Morgenvoormiddag om 11:30 is er in Amsterdam de persvoorstelling.

In 2013 kon Anouk zich namens Nederland voor het eerst sinds 2004 plaatsen voor de finale. In 2014 fuseerden de AVRO en de TROS in één omroep. Datzelfde jaar eindigden The Common Linnets tweede in Kopenhagen. Ook in 2016 stond Nederland in de finale met “Slow Down” van Douwe Bob.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.