Dimitra Papadea, beter bekend als Demy, zal in mei het nummer “This Is Love” brengen op het Eurovisie Songfestival 2017. Zoals eerder bekend zal ze Griekenland vertegenwoordigen in Kiev. Vanavond kon Griekenland en een jury waarin buitenlandse Grieken (de zogenaamde diaspora) in zetelde kiezen uit drie nummers. Bijna alle landen (en ook de Belgische diaspora) ging voor “This Is Love”. Enkel Azerbeidzjan ging voor “When the Morning Comes Around”. Ook de kijkers leken voor “This Is Love” te gaan. Daarmee heeft Griekenland een up-tempoinzending dit jaar in Kiev.

Uitslag finale Ellinikós Telikós 2017 (op basis van jury)
01. Demy – This Is Love
02. Demy – When the Morning Comes Around
03. Demy – Angels

De muziek van “This Is Love” is geschreven door Dimitris Kontopoulos, terwijl de tekst afkomstig is van Romy Papadea en John Ballard. Griekenland zal in Kiev deelnemen aan de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017 op dinsdag 11 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.