De Servische inzending voor het Eurovisie Songfestival heet “In Too Deep”. Dat heeft de openbare omroep RTS bekendgemaakt. Ze hebben ook een teaser online gezet van het nummer. Daaruit kunnen we afleiden dat het over een uptempo-nummer gaat. “In Too Deep” is geschreven door Borislav Milanov, Joacim Bo Persson, Johan Alkenas en Lisa Ann-Mari Linder. Een groot deel van dat team zat vorig jaar ook achter de Bulgaarse inzending, dat vierde werd in Stockholm.

Het nummer zal één van de komende dagen volledig naar buiten komen. Het is niet geweten of de omroep nog een presentatieshow zal uitzenden of dat het nummer plots online zal verschijnen. Servië doet in Kiev mee aan de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017 op donderdag 11 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.