Binnen enkele uren weten we hoe de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2017 klinkt. Het trio O’G3NE stelt straks “Lights And Shadows” voor tijdens een persconferentie in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Eind oktober maakte de AVROTROS bekend dat Lisa, Amy en Shelley Vol waren geselecteerd voor Kiev en straks hebben we dus ook het bijhorende nummer. De drie hebben al wel ervaring met een groot internationaal festival. In 2007 stonden ze namelijk op het podium van het Junior Eurovisie Songfestival in Rotterdam met het lied “Adem In, Adem Uit”.

De persconferentie start om 11:30 in Amsterdam. Die is normaal te volgen via de Facebookpagina van de AVROTROS over het Songfestival en op YouTube. Nederland doet in mei mee aan de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017 op donderdag 11 mei aanstaande.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.