In Melbourne stelt SBS vandaag de kandidaat en inzending van Australië voor op het komende Eurovisie Songfestival 2017. De omroep zal er op een geheime locatie de artiest presenteren en meteen een akoestische versie van zijn of haar inzending laten brengen. Naar alle waarschijnlijk komt kort daarna ook de inzending in studioversie naar buiten. Veel meer is er nog niet geweten over de kandidaat en inzending van 2017. Wel is er enkele dagen geleden aangekondigd dat Julia Zemiro en Sam Pang na acht jaar geen commentatoren zullen zijn voor het land. 

De presentatie zal via Facebook Live worden uitgezonden en start om 17:30 lokale tijd. Dat is 7:30 in België. De Australische vertegenwoordiger zal met zijn of haar inzending uitkomen in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017 op dinsdag 9 mei. Ook België doet mee aan die halve finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.